Figyelem! Elindult a Szent Imre utca felújítása
Közélet

Figyelem! Elindult a Szent Imre utca felújítása

Elindult a Szent Imre utca Petőfi és Kard utca közötti szakaszának felújítása. Kedden kora délelőttől lezárták ezt a részt a forgalom elől, első ütemben a burkolatot bontották fel. Hamarosan hasonló korlátozásra kell számítani a Szabadkai út Szent József-iskola és Szentháromság tér közötti szakaszán is.

Folytatódik a kiskunhalasi gyűjtőút felújítási program. A Bajza utca, a Petőfi utca, a Jókai utca és a Tinódi utca renoválása után a Szent Imre utca illetve a Szabadkai út egy-egy szakasza következik. Kedden reggel lezárták a Szent Imre utca Petőfi utca és Kard utca közötti részét. Ott már el is kezdődtek a munkálatok, első ütemben a burkolatot szedik fel, majd a Kiskunvíz szakemberei a gerincvezeték cseréjét végzik el. Ezt követően történik majd az aszfaltozás.

A következő ütemben a Szabadkai út következik a Szent József-iskola és a Szentháromság tér közötti szakaszon. A beruházásra összesen 120 napja van a kivitelezőnek. Ebben az időszakban részleges és teljes forgalomkorlátozásra is számítani kell az arra közlekedőknek. Aki csak teheti, kerülje ezeket a szakaszokat.