Forgalomkorlátozás a Kazinczy utcában
Közélet

Forgalomkorlátozás a Kazinczy utcában

Nem lehet behajtani a Kazinczy utca 53-as főút és a Jókai utca közötti szakaszára a Vári-szakképző iskola irányából, ugyanis lezárták a forgalom elől. A bicikliútnál lévő kereszteződésben egy csatornafedlap veszélyessé vált, fel kellett bontani a töredezett burkolatot is.

Lakossági bejelentést kapott a Halasi Városgazda Zrt. arról, hogy a Kazinczy utcában, az egyik csatornafedlap körül teljesen összetört már a burkolat és veszélyessé vált az arra közlekedők számára. Molnár Ferenc vezérigazgató érdeklődésünkre elmondta, mivel a fedlap cseréje javítása a Kiskunsági Víziközmű- és Szolgáltató Kft-hez tartozik, ezért felvették a társasággal a kapcsolatot.

A Kiskunvíz nem sokat teketóriázott, a brigádja rövid időn belül munkához látott. Felbontotta a töredezett aszfaltot, a területet pedig lezárták a forgalom elől. - Kollégáim megrendelték a szükséges anyagokat, amint megérkeznek azonnal elvégzik a még hátralévő munkálatokat. Addig a közlekedők türelmét kérjük, közlekedjenek figyelmesen ezen a szakaszon - tájékoztatta honlapunkat Mátyus Zoltán ügyvezető.