A Hazahúzó után az Országjáró jön Halasra
Közélet

A Hazahúzó után az Országjáró jön Halasra

Hétfőn este köszönt el városunktól a Hazahúzó stábja, most újabb országos médium jelentkezett be. Az egymilliós hallgatottságú Országjáró rádiós magazin élőben jelentkezik be Kiskunhalasról február elsején. Kuris István László alpolgármester felhívta a halasiak figyelmét arra, hogy ajánljanak témát, személyt a műsor készítői számára. 

Három napot töltött el Kiskunhalason a Hazahúzó magazin stábja, a két operatőr és Nemes Anna szerkesztő-műsorvezető hétfőn este köszönt el a várostól, valamint Kuris István László alpolgármestertől. A forgatócsoport jól érezte itt magát, ennek eredményét a jövő hónap közepén láthatják a televíziónézők az ATV csatornáján. Most újabb országos médium jelentkezett be a városvezetésnél. - Ma a Kossuth Rádió munkatársai tartottak helyszínbejárást Halason. Terveink szerint február 1-jén, szombaton délelőtt 9:55-től a déli harangszóig, majd délután 14:30-tól 18 óráig városunkból jelentkezik élőben az Országjáró szombat délelőtt és az Országjáró szombat délután, amelyet közel 1 millióan hallgatnak a Kossuth Rádióban. A szinte egész napos műsorfolyam több helyszínről jelentkezik, közel ötven megszólalóval a kultúra, a hagyomány és a történelem témakörében- közölte az alpolgármester.

A Hazahúzó stábja a lovasbázison is forgatott

A Kossuth Rádió látogatása kapcsán a polgármester ismét a halasiak segítségét kéri. - A Hazahúzó forgatásához mintegy 35 témaajánlat érkezett Fülöp Róbert polgármester úr felhívására. Most is köszönettel várjuk a javaslatokat, hogy kik azok, akiket büszkeséggel hallgatnának a Halasiak elért eredményekről, az általuk képviselt vagy ápolt kulturális, természeti, épített kincseinkről. A visszajelzéseket szerda estig várjuk Fülöp Róbert polgármester úr közösségi oldalán keresztül vagy az alpolgarmester@kiskunhalas.hu címre- tudtuk meg Kuris István Lászlótól.