Ho-ho-hó! Mikulásé a halasi Adventi Főtér (galéria)
Közélet

Ho-ho-hó! Mikulásé a halasi Adventi Főtér (galéria)

Már a délelőtt folyamán több száz kisgyermek kereste fel az Adventi Főtér helyszínét, ahol a Mikulás várta őket. A Halasi Média és Kultúra Kft. szervezésében a programsorozat nyitórendezvényeként egészen háromnegyed hatig várja a nagyszakállú a kicsiket és nagyokat. Lehetőség van mézeskalács sütésre is, délután a Lyra lép fel és Lola akusztikus karácsonyváró koncertjét tekinthetik meg az érdeklődők.

Ho-ho-hó! Tíz óra előtt néhány pillanattal hangzott el először a nap folyamán a Mikulás köszöntése az Adventi Főtéren. A nagyszakállúhoz egymás után érkeztek az ovisok, szinte senki sem érkezett üres kézzel. Az elmúlt napokban rajzok száza készültek a csoportszobákban, illetve otthon azért, hogy azokat megkaphassa a Mikulás. A gyermekek pedig ajándékot vehettek át az alkotásaikért cserébe. Többen énekeltek és szavaltak is a főtéri színpadon. 

Sokan kipróbálták a sétakocsikázást és a kisvasutat is. A Városi Diákönkormányzat pedig a rajzolni vágyókat várta szeretettel. Bús József és felesége, Szilvia pedig mézeskalács sütési lehetőséget kínált a gyermekeknek. A pavilonban a gyúrástól, a díszítésen és a formázáson át minden munkafolyamatot ki lehetett próbálni. Délután is mindenkit szeretettel várunk,  16.30 órától a Lyra áll színpadra, 17 órától pedig Lola karácsonyváró akusztikus koncertjét lehet megtekinteni. Az Adventi Főtér rendezvénysorozata egészen december 23-ig tart.

Még több cikk

Segítenek kertészkedni

Segítenek kertészkedni

Fák, virágok, fények

Fák, virágok, fények

Jobb, ha nem szagolja meg

Jobb, ha nem szagolja meg