Idén is lesz ingyenes nyári napközi
Közélet

Idén is lesz ingyenes nyári napközi

Ebben az évben is megszervezi a városháza az ingyenes nyári napközit. A helyszín a Fazekas Mihály Általános Iskola lesz, június 29 és augusztus 7 között. A jelentkezéseket június 12-ig várják - olvasható a kiskunhalas.hu oldalon.

Jó hír: idén is lesz ingyenes nyári napközi Kiskunhalason, a Fazekas Mihály Általános Iskolában. A koronavírus miatti fertőzésveszélyre tekintettel több és szigorúbb előírásnak kell megfelelni a szervezés kapcsán és ismerve a napközis tábor népszerűségét, létszámbeli korlátozások miatt rangsoroni kell a jelentkezőket. A gyerekek reggel fél nyolctól érkezhetnek, a felügyelet legkésőbb délután fél négyig biztosított. A napközi ideje alatt az ebédeltetés az iskola melletti Bernáth Lajos Kollégium ebédlőjében történik. Kizárólag az érvényes hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű igazolással rendelkező tanulók kaphatnak ingyenes étkezést a törvény szerint. Mindenki másnak fizetni kell, annak is aki csak rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult, ez napi 505 forintos költséget jelent. 

Jelentkezési lapot az iskolákban lehet beszerezni vagy letölthető a www.kiskunhalas.hu városi honlapról. A kitöltött jelentkezési lapot a szükséges további dokumentumokkal a Városháza portáján kell leadni  június 12-én, déli 12 óráig.  További részletek itt. 

Archív fotó a Fazekas-iskolában készült 2019. júniusában