Koronavírusos lett az egyik vízműves dolgozó
Közélet

Koronavírusos lett az egyik vízműves dolgozó

Szabadságon vannak, illetve otthonról dolgoznak azok, akik kapcsolatba kerülhettek vele. Legalább húsz embert érint ez az óvintézkedés, amelyet kénytelen volt foganatosítani a Kiskunsági Víziközmű - Szolgáltató Kft. Mátyus Zoltán ügyvezető megkeresésünkre elmondta, hogy a vízmérőcseréket végző egyik munkatársuk tesztje lett pozitív, azonnali további szigorításokat és csoportbeosztásokat vezettek be valamint egy informatikai fejlesztést is végrehajtottak, amellyel csökkenteni lehet a karbantartók és a lakosság közötti fizikai érintkezést.

A Kiskunvíz Kft. 53 település lakosságát látja el ivóvízzel és a kapcsolt szolgáltatásokkal, stratégiai fontosságú feladatot látnak el, már tavasszal meghozták a munkatársak és az ügyfelek egészségét óvó rendszabályokat.

Jelenleg is csak a kiskunhalasi ügyfélszolgálatuk fogad ügyfeleket. 300 dolgozót foglalkoztatnak, most a vízmérő-csoport egyik munkatársánál lett pozitív a koronavírus teszt. Az ügyfelek részére rendelkezésre áll a call center, valamint az online ügyfélszolgálat. További információk 19 órakor a Híradóban!