Közlekedők, figyelem! Egyirányú lett a Botond utca
Közélet

Közlekedők, figyelem! Egyirányú lett a Botond utca

Ne megszokásból közlekedjenek, figyeljék a jelzőtáblák útmutatásait! A közelmúltban forgalmirend-változás történt Halason a Botond utcában. Egyirányúsították a szóban forgó utcát. Most már csak a Jókai utca felől lehet behajtani.

Aki arra jár, már tapasztalhatta, hogy a közelmúltban egyirányúsították a halasi Botond utcát. Ez azt jelenti, hogy a Jókai utca felől lehet behajtani és közlekedni a Széchenyi utca felé. A Széchenyi utca irányából viszont már nem lehet behajtani a Botond utcába. A polgármester veszélyhelyzet idején hozott intézkedései között szerepel a keskeny, de jelentős forgalmat bonyolító Botond utca egyirányúsítása.

Halason rendre figyelembe veszik a közlekedési igényeket és a lakossági észrevételeket, jelzéseket, illetve a hatóságok, közlekedési szakemberek véleményét, és ha mindezek alapján indokolt, módosítanak a forgalmi renden.

A legutóbbi képviselő-testületi ülés előtti közmeghallgatáson is több közlekedéssel kapcsolatos felszólalás is elhangzott. Az önkormányzatnál ezeket is felülvizsgálják és írásbeli választ küldenek a problémák felvetőinek.