Köznevelésért díjakra várják a jelöléseket
Közélet

Köznevelésért díjakra várják a jelöléseket

Várják a javaslatokat a Kiskunhalas Város Közneveléséért díjra. Ilyen elismerést évente legfeljebb 3 személy kaphat. Elismerésben részesülhetnek azok, akik tevékenységükkel hozzájárultak a köznevelése színvonalának emeléséhez, akik a gyermekek nevelése, oktatása területén kiemelkedő munkát végeznek és munkájukkal, emberi magatartásukkal kivívták környezetük megbecsülését.

Kiskunhalason minden évben elismerik azok munkáját, akik a legtöbbet tették a köznevelés érdekében. Az idei javaslatokat március elsejéig lehet leadni a város polgármesterének címezve. Az elismerés odaítélésére javaslatot tehet a szakterületen működő intézmény, intézmény fenntartó, alapítvány, egyesület, érdekképviseleti szervek, kamarák helyi szervezetei és Magyarországon bejegyzett egyház.

Elismerésben részesülhetnek azok, akik tevékenységükkel hozzájárultak a köznevelése színvonalának emeléséhez, akik a gyermekek nevelése, oktatása területén kiemelkedő munkát végeznek és munkájukkal, emberi magatartásukkal kivívták környezetük megbecsülését.

A díj átadásának időpontja minden évben a Pedagógus Nap alkalmából rendezett ünnepség. A díjazott az adományozást igazoló oklevelet, és a mindenkori közalkalmazotti pótlékalap ötszörösének megfelelő összegű jutalmat kap.

A részletes felhívás és a jelöléshez szükséges űrlap Kiskunhalas internetes oldalán – www.kiskunhala.hu -  érhető el.