A város és a tankerület közös közleménye
Közélet

A város és a tankerület közös közleménye

Szerkesztőségünk ma délután Kiskunhalas Város Önkormányzata és a Kiskőrösi Tankerületi Központ közös közleményét kapta városunkban működő oktatási intézményekkel összefüggésben. A közös közleményt az alábbiakban találják hírportálunk olvasói.

Kiskunhalas Város Önkormányzata és a Kiskőrösi Tankerületi Központja közös közleménye:

Kiskunhalas város köznevelési rendszere eredményesen látja el feladatait, stabilan működik.

Az állami intézmények fenntartója a Kiskőrösi Tankerületi Központ együttműködve Kiskunhalas Város Önkormányzatával, a fenntartásában lévő intézményeket működtetni és fejleszteni kívánja. Fenntartóként sem szakmai, sem gazdasági megfontolások alapján átszervezést, megszüntetést nem tervez.

A Kiskunhalasi Felsővárosi Általános Iskola, a Kiskunhalasi Kertvárosi Általános Iskola és a Kiskunhalasi Fazekas Mihály Általános Iskola a 2020/2021. tanévben is várja az első osztályosokat!

A Felsővárosi Általános Iskolában német nemzetiségi oktatás, drámapedagógia valamint emelt szintű angol nyelvi képzés várja a beiratkozókat.

A Kertvárosi Általános Iskola Sakkpalota programot indít, emellett emelt szintű angol nyelvi oktatást és néptáncot kínál a leendő első osztályosoknak.

A Fazekas Mihály Általános Iskolában tovább folytatódik a Sakkpalota program, a magas színvonalú torna és az emelt szintű angol nyelvoktatás.

Vágó Ferencné tankerületi igazgató és Fülöp Róbert polgármester megbízásából

Címkép: Illusztráció/internet