Megérkezett a hidegfront, több baleset az utakon
Közélet

Megérkezett a hidegfront, több baleset az utakon

A kora délutáni órákban, Kiskunhalason a városháza előtti kereszteződésben ütött el egy kerékpárost egy figyelmetlen autós.  A vizes, nyálkás utakon megnőtt a féktávolság, igazi őszi időjárás uralkodik, a közlekedőktől több figyelmet kér a rendőrség.

Rövid időre több irányból is le kellett zárni a forgalom elöl a Köztársaság és a Szász Károly utca kereszteződését egy közúti baleset miatt kedden kora délután. A Szilády Áron utca felől érkező kerékpárosnak nem adott elsőbbséget a piactér, felől érkező autós, és elütötte. Komolyabb személyi sérülés nem történt, de mivel az autós és a kerékpáros között kisebb vita alakult ki a balesetet követően, a járókelők értesítették a rendőrséget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A beköszöntött őszi időjárás miatt jelentősen megváltoztak a közlekedési viszonyok. A járművezetők ingerlékenyebben reagálnak a hirtelen forgalmi akadályokra, a figyelem is lanyhul, ezért a rendőrség arra kér mindenkit, hogy figyelmesen közlekedjen. Figyeljenek a közlekedési táblák utasításaira és a sebességhatárok mellett, tartsák be az elsőbbségadási szabályokat is a balesetek elkerülése érdekében.

Kép-szöveg: Pozsgai Ákos

{phocagallery view=category|categoryid=1044|limitstart=0|limitcount=0}