Meglepték a kórház gyermekosztályát
Közélet

Meglepték a kórház gyermekosztályát

A Halasi Box Club elnöke, Varsányi Vera még szeptemberben elhatározta, hogy Mikulás alkalmából adományokat juttat el az egyesület a kórház gyermekosztályának. Csütörtökön délután aztán játékokkal, saját készítésű kis festményekkel megpakolva látogattak el az intézménybe. Volt egy különleges ajándék is, egy asztalt és két kis széket készíttettek el azért, mert hallották, az osztályon használt kis bútorok már nagyon elhasználódtak.

A Mikulás és a Halasi Box Club elnöke, Varsányi Vera látogatott el csütörtökön délután a kórház gyermekosztályára. Nem érkeztek üres kézzel, ugyanis az egyesület hónapok óta készült arra, hogy december 6-án meglepik a betegeket. - Összefogtunk és úgy döntöttünk, hogy megajándékozzuk az osztályt. Hoztunk játékokat, csomagokat, édességet, néhány saját készítési kis festményt, valamint készíttettünk egy kis asztalt és két széket is - fogalmazott az elnök. A küldöttséget dr. Huri Anikó főorvos és Dittmayer Péter ápolási igazgató fogadta. 

A gyermekek nagyon örültek az ajándékoknak és a vendégeknek. A Mikulást szeretettel fogadták, a nagyszakállú pedig el is beszélgetett velük. Megtudtuk, hogy egész évben érkeznek adományok az osztályra, decemberben pedig még többen gondolnak a kis betegekre. Ilyen mértékű ajándék, azonban már régen érkezett hozzájuk. A Mikulás gyorsan elköszönt a gyermekektől, mert sok dolga volt még, pénteken pedig egész nap a halasi főtéren várja majd a kicsiket és nagyokat.