Meglett a hosszas felkészülés eredménye
Közélet

Meglett a hosszas felkészülés eredménye

Gyakran közlekedik kedvenc motorával a bibós Pocsai Gergő (a fotó oklevéllel a kezében), e mellett pedig sokat autózik és kerékpározik is. A közelmúltban egy, a rendőrség által szervezett rangos országos közlekedésbiztonsági versenyen készült róla ez a fotó, ahol az előkelő harmadik helyen végzett.

Előzetesen, a megyei fordulóban ő is és testvére is kimagaslóan teljesített, így nem volt kérdés, hogy ők mehetnek tovább térségünkből a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa országos döntőjére. Gergő azt mondja, nagyon jól érezte magát az országos versenyen. Ahhoz, hogy ezt a szép eredményt elérje, komoly felkészülésre volt szüksége.

- Édesapám autósoktató, így vele többször is ki tudtunk menni a tanpályára, hogy kellően begyakorolhassam az ügyességi feladatokat. E mellett szinte minden nap szoktam közlekedni Halas utcáin, így jól tudom, mire kell odafigyelnie egy autósnak vagy egy motorosnak. Tapasztalatom szerint többször és körültekintőbben kellene használni a visszapillantó tükröket, plusz az autósoknak figyelembe kell venniük, hogy itt a jó idő, egyre több motoros jelenik majd meg az utakon - hívta fel olvasóink figyelmét a veszélyekre a bronzérmes fiatal.

Hozzászólás (0)