„Mi vagyunk a harmadik út Kiskunhalason”
Közélet

„Mi vagyunk a harmadik út Kiskunhalason”

A piacnál várta a választópolgárokat és tartott sajtótájékoztatót Szabadi István, a Mi Hazánk Mozgalom polgármesterjelöltje. Az eseményen jelen volt a megyei ifjúságpolitikai kabinetvezető is.

- Büszke vagyok arra, hogy Halason Szabadi István mozgalmunk polgármesterjelöltje. Fontos, hogy az ember tudják, a Mi Hazánk Mozgalom egy harmadik, nemzeti alternatíva, ami azokat az embereket szólítja meg, akik csalódtak az elmúlt évtizedek magyar politikájában – mondta Faragó Dániel ifjúságpolitikai kabinetvezető.

- Kijelenthetem, hogy amennyiben a választók jóvoltából ott lehetünk a testületben, illetve polgármesterként nekem szavaznak bizalmat, a Mi Hazánk Mozgalom lesz az az erő, ami radikálisan, konstruktívan szól majd bele a helyi politikába. Egyik legfőbb eleme a programunknak, hogy a meglévő mellett adjunk egy alternatív piacot a halasiaknak. Parkolási gondok vannak, magas helypénzek, ez pedig a kistermelőknek nem jó. A vásártéren létre fogunk hozni egy olyan alternatív árusítóhelyet, amit könnyedén megszoknak majd az emberek – fejtette ki Szabadi István polgármesterjelölt.