Mikulásrajzok és Mikulásfutás
Közélet

Mikulásrajzok és Mikulásfutás

A Mikulás már készülődik és idén is várja a rajzokat. December 6-án Városi Mikulás nap lesz Halas főterén gyermekprogramokkal és koncertekkel. A jótékonysági Mikulásfutás és kerékpározás december 7-én lesz. Az adományokat még le lehet adni a Halasmédia szerkesztőségében.

A Mikulás idén is megajándékozza majd azokat, akik megörökítik őt a puttonyával, a kémény tetején, vagy a szánjával illetve a rénszarvasaival. Több élmény is várja majd az érdeklődőket Halas főterén, a Mikulás napon. December 6-án, már délelőtt 10 órakor megkezdődik a mézeskalács-sütés és a lovaskocsikázás, de beindul a kisvasút is, sőt a szalmalabirintust is ki lehet próbálni. Délután 4 órakor a Lyra, 5 órától pedig a Bojtorján együttes koncertje teszi még emlékezetesebbé a Mikulás napot.

Segítség másoknak és egyben kellemes szabadidős program. Idén is lesz Halas főterén jótékonysági Mikulásfutás és kerékpározás. A program december 7-én háromnegyed 3-kor közös zenés bemelegítéssel kezdődik és 3 órakor lesz a rajt.

Az adományokat december 6-ig le lehet adni a Halasmédia Bethlen Gábor téri ügyfélszolgálatán, illetve majd a rendezvény helyszínén is. Elsősorban meleg ruhára, tartós élelmiszerre, tisztálkodási szerekre, játékokra és könyvekre lenne szükség. Az adományokat a szervező Halasi Média és Kultúra kft. a Bernáth Lajos Kollégiumba, a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálathoz, valamint a Férfi Hajléktalan Szállóra juttatja el.