Nagy buli volt a bölcsődében (galéria)
Közélet

Nagy buli volt a bölcsődében (galéria)

Ismét nagy sikerrel rendezte meg a Városi Bölcsőde a hagyományos gyermeknapját és házi ballagását. Teljesen megtelt az udvar, a kicsik együtt játszottak társaikkal, szüleikkel, testvéreikkel, nagyszüleikkel. Népszerű volt a tűzoltóautó és sokan kipróbálták a rendőrség elektromos kisautóit is. Hamarosan bezár a bölcsőde egy hónapra és komoly felújítás zajlik majd az intézményben.

Benépesült a Városi Bölcsőde pénteken délelőtt. Évek óta hagyomány, hogy egy nagy közös bulival és ajándékokkal búcsúztatják el azok a kislányokat, kisfiúkat, akik szeptembertől már óvodában lesznek. Ez egyben egy gyermeknap is, ahol önfeledten lehet játszani, szaladgálni, kipróbálni minden játszóeszközt. A kicsiket elkísérték szüleik, testvéreik, nagyszüleik is, családias hangulatú rendezvény volt. Az árnyékos udvar ideális helyszínt biztosított a programhoz. A gyermekek beülhettek egy tűzoltóautóba és nagyon népszerű volt a rendőrség elektromos autóparkja is. 

Miskei Beáta, a bölcsőde vezetője elmondta, hogy ebben az évben is teltházzal működött az intézmény, 66 kisgyermekről gondoskodtak az elmúlt hónapokban. Közülük 46-an óvodába mennek majd szeptembertől. Július elsejétől egy hónapra bezárja kapuit a bölcsőde. Ebben az időszakban felújítják az udvart kicserélik a kerítést és festés is lesz az épületben. A kicsik augusztus 5-én egy megújult intézménybe térhetnek vissza.