Népszerű a városi nyári tábor (galéria)
Közélet

Népszerű a városi nyári tábor (galéria)

Változatos programokkal várják a gyermekeket a városi nyári táborban. A Fazekas Mihály Általános Iskolában egészen július 26-ig, hétköznapokon reggel fél nyolctól várják a diákokat. Nem ritka, hogy egyszerre ötvenen vesznek részt a foglalkozásokon.

Nagy a zsivaj a Fazekas Mihály Általános Iskolában annak ellenére, hogy már vakáció van. Az intézmény adja helyet a városi nyári tábornak, amelyet az önkormányzat egy sikeres pályázatnak köszönhetően tud megszervezni. Sok szülőnek gondot okoz az, hogy hová is vigye a gyermekét. A tapasztalataink szerint a táborban jó helyen vannak és mosolygós arcokat látva, a hangulattal sincs probléma. Az ebédet a KIGSZ biztosítja.

A pedagógusok igyekeznek minél változatosabb programokat, elfoglaltságokat találni a résztvevőknek. Ott jártunk idején éppen kavicsfestés volt, egyre másra születtek a figyelemreméltó alkotások. Megtudtuk, hogy készítettek már rajzokat egy pályázatra, de sokat játszanak az udvaron, focimeccsek is vannak. Jártak már a könyvtárban és lesz mozilátogatás is. A tábor július 27-ig működik, munkanapokon reggel fél nyolc és délután fél négy között. (Tudósítás este 19 órától a híradóban.)