Nude by Melk 2.0: a sikeres folytatás (galéria)
Közélet

Nude by Melk 2.0: a sikeres folytatás (galéria)

Csinos hölgyek, egyedi szoknyák, felsők, főszerepben a tüll és az ősz színei. A Nude by Melk Fashion, vagyis Király Melinda tervei alapján készült ruhák bemutatója volt szombaton kora este a Közösségek Házában. A halasi tervező által választott út a jelek szerint járható, a közönség soraiban helyet foglalók mosolya és érdeklődő tekintete is megerősítette ezt.

Ez Király! Szó szerint igaz ez azokra az egyedi ruhákra, amelyeket szombaton mutattak be a Közöségek Házában. Király Melinda első alkalommal tavaly szervezett hasonló premiert a Csipke Hotelben, akkor megígérte, lesz folytatás. Meg is volt. A Nude by Melk Fashion 2.0 megismételte az első bemutató sikerét. Aki ismeri Melindát, tudja, céltudatos és egyedi elképzelései vannak a divatról. Kerüli a sablonos megoldásokat és az ő ruháinál elképzelhetetlen az a „baleset", hogy egy ugyanolyan jön szemben az utcán, ami a viselőjük rémálmaiban fordul elő. Akik egy éve ott voltak a premieren, kíváncsiak voltak a folytatásra. 

A mostani kollekcióban az ősz színei domináltak és főszerepben volt a tüll. Különlegességnek számít az is, hogy úgynevezett anya-lánya együtteseket is tervezett Melinda, erre láthattunk szép példákat a bemutatón. Ruhák, szoknyák, mutatós felsők és a velük együtt élő modellek színesítették a bemutatót. Jelen sorok írója nem nagy divatszakértő, de azt meg lehetett állapítani, hogy erős anyaggal állt a nyilvánosság elé Király Melinda. A közönség soraiban ülő hölgyek mosolya, a szemü csillogása árulkodó volt. Nem beszélve arról, hogy a végén Totya finom koktáljait kortyolgatva tekintették meg közelebbről a ruhákat. Nyugodt szívvel leírhatjuk, várjuk a folytatást...