Nyári műsorrend a Halas Televízióban
Közélet

Nyári műsorrend a Halas Televízióban

A héten a Halas Televíziónál megkezdődött a nyári műsorrend és ezzel párhuzamosan a műszaki, technikai karbantartás. Az elkövetkező napokban megújul, új burkolatot kap a hangfelmondó fülke, az úgynevezett „süketszoba” is. Hírportálunkon folyamatosak az új információk és az ügyfélszolgálat, a képújság, valamint a Városmarketing Iroda is üzemel.

Az elkövetkező három hétben nyári műsorrenddel üzemel a Halas Televízió. Ezen a héten ismétléseket láthatnak csatornánk nézői, a következő két hétben pedig a képújságot. Ez idő alatt kerül sor az egész évben folyamatosan üzemelő berendezések karbantartására, illetve az úgynevezett „süketszoba” új hangszigetelést kap.

A héten, szerdán jelenik meg a Halasi Tükör legfrissebb száma, majd azt követően augusztus 7-én. Viszont nem hagyjuk hírek nélkül nézőinket, olvasóinkat, hiszen webes felületeinken, így itt a halasmedia.hu-n is naponta találnak új információkat, beszámolókat. Így érdemes naponta többször is felkeresni internetes oldalunkat.

A Halasmédia főtéri ügyfélszolgálata hétfőtől csütörtökig 8-16 óráig, pénteken 8-12 óráig tart nyitva és fogadja a képújság hirdetéseket. Az elkövetkező három hétben ugyanezzel a nyitva tartással üzemel a szerkesztőség melletti Városmarketing Iroda is.

A Sétáló utcai Közösségek Háza július 22-től augusztus 2-ig tart zárva.