Önkénteskedj a halasi kultúráért!
Közélet

Önkénteskedj a halasi kultúráért!

Az augusztus 20-i ünnepség után a szeptember 6-án kezdődő Szüreti Fesztivál lesz Halas következő nagy rendezvénye. A háromnapos programkavalkádot a Halasi Média és Kultúra Kft. szervezi. Mint ahogy az már bevett gyakorlat, a szervezőcsapat idén is számít az önkéntes fiatalokra. Különböző feladatok várják azokat, akik a Szüreti Fesztiválon szeretnék teljesíteni a közösségi szolgálatukat.

A diákoknak az érettségihez kötelező az 50 órás közösségi szolgálat, amit többek között a Halasi Média és Kultúra Kft-nél is lehet teljesíteni. Az előző években is sok önkéntes segítette a rendezvény sikerét és a szervezők a közelgő jubileumi 40. Halasi Szüreti Fesztiválon is számítanak a közösségi szolgálatosokra. A diákok ezzel tapasztalatokat is szerezhetnek arról, hogy milyen egy nagy csapatban, egy nagy rendezvényen dolgozni. 

Az érdeklődők az alábbi facebook- csoportban jelentkezhetnek és minden információt ITT fognak megtalálni:

„Kipipáljuk az 50 órádat. Segítünk az érettségihez kötelező közösségi szolgálat teljesítésében. Csatlakozz hozzánk! Legyen részed a rendezvényeink sikerében! Szeretettel vár a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. csapata."