Online polgármesteri köszöntő és újévi koncert január 1-jén
Közélet

Online polgármesteri köszöntő és újévi koncert január 1-jén

2021. január 1-jén, 18 órakor közvetíti különböző felületein a Halas Televízió, közel egy órás műsor keretében a hagyományos újévi polgármesteri köszöntőt. A veszélyhelyzeti korlátozások miatt, a megszokott újévi koncert és Fülöp Róbert polgármester köszöntője az online térben valósul meg. A műsor sugárzó vétellel, kábel televíziós csatornakiosztásban, online felületen és a közösségi médiában (Facebook) is követhető lesz azonos  időben.

A koronavírus járvány miatt bekövetkezett korlátozások miatt más módon történik az újévi városvezetői köszöntő 2021-ben. Kiskunhalason hagyomány a nyilvános újévi polgármesteri beszéd, amelyet kulturális program keretében, közönség előtt, klasszikus koncerttel egybekötött műsorral valósít meg évek óta a városvezetés. A köszöntőt a veszélyhelyzeti korlátozások miatt, online térben adja közre a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. (HMK) Kiskunhalas és környéke lakosai számára különböző médiafelületein.

2021. január 1-jén, 18.00 órakor, azonos időben látható a HMK különböző médiafelületein a közel egy órás rögzített műsor. A programban Fülöp Róbert polgármester köszöntője mellett a Halas Concert Band 2020. évi újévi koncertjéből lesz összeállítás, amelyet a HMK által Kiskunhalasról, légi felvételekkel készített imázsfilm követ. A műsor összefoglalóját és a polgármesteri köszöntőt a HMK hírportálján (www.halasmedia.hu) közreadja január 1-jén, a közvetítést követően. A teljes műsort a Halas Televízió január 2-án és 3-án megismétli 18.00 órai kezdés időpontban.