Őszi lombgyűjtési akció ezen a hétvégén is
Közélet

Őszi lombgyűjtési akció ezen a hétvégén is

Ismét lehet vinni a faleveleket. Elérkeztünk a halasi őszi lombgyűjtési akció harmadik hétvégéjéhez. Az önkormányzat és a Halasi Városgazda Zrt. szervezésében most is a város két pontjára helyeztek ki konténereket. November 20. és 22. között a Kertvárosban a Kanizsa téri parkolónál, illetve a Katolikus Temető mellett, a Baross és Berzsenyi utcák sarkánál lehet leadni díjmentesen a zöldhulladékot. Most is számítanak a lakosság aktív közreműködésére.

Megkezdődött a halasi őszi lombgyűjtési akció harmadik hétvégéje. November 20. és 22. között a Kertvárosban, a Kanizsa téri parkolónál, illetve a katolikus temető mellett, a Baross és Berzsenyi utcák sarkánál lehet leadni díjmentesen a zöldhulladékot. Fontos tudnivaló, hogy kizárólag zöldhulladékot lehet vinni a konténerekbe. A zöldhulladék elhelyezésében a helyszínen segítenek a Városgazda Zrt. munkatársai. A konténerek reggel 8-tól délután 17 óráig vannak nyitva.

A begyűjtött lomb komposztálásával a környezet számára értékes tápanyag keletkezik. Az akció a jövő hétvégén zárul. Akkor, vagyis november 27-29-ig a Szabadság téren - a Felsővárosi-Iskola előtt -, illetve a Kálvin téren lesznek majd a gyűjtőpontok.