Rendben lezajlott a piac
Közélet

Rendben lezajlott a piac

A rendőrség, az önkormányzati rendészet és a piac szervezőcsapatának is megköszönte a munkáját Fülöp Róbert polgármester legfrissebb közleményében. A városvezető szerint a mai piac a héten bevezetett helyi és a tegnap kihirdetett országos intézkedések keretei között lezajlott.

Tisztelt kiskunhalasiak!

Kollégáimmal a hétvégén is monitoringozzuk a kialakult helyzetet.

Örömmel jelenthetem, hogy a mai piac a héten bevezetett helyi és a tegnap kihirdetett országos intézkedések keretei között lezajlott. Köszönöm a rendőrség, a szervezők, rendész kollégáim és minden résztvevő aktív közreműködését!

Arra kérem Önöket, hogy a hétvégén is kiemelten figyeljünk idősebb vagy fogyatékkal elő rokonainkra, barátainkra és szomszédainkra! Kérdezzük meg őket (akár gyorsan, praktikusan telefonon), hogy miben tudunk segíteni.

Szeretném itt is megerősíteni a Kiskunvíz Kft. kérését: ne dobjanak a szennyvízcsatornába nedves törlőkendőket, hiszen emiatt komoly meghibásodások történhetnek.

A mai napon újabb személyek esetében nem került hatósági házi karantén elrendelésre, illetve a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban változatlanul kettő diagnosztizált, koronavírussal fertőzött beteget ápolnak.