Strandolni Halason is jó! (galéria)
Közélet

Strandolni Halason is jó! (galéria)

A kánikulai napok meglátszanak a halasi strand forgalmán is. Aki csak teheti, a medencékben keres felfrissülést. Hugyecz Sándor ügyvezető érdeklődésünkre elmondta, hogy sikeres volt a múlt szombati, Strandok Éjszakája rendezvény, amelyen több mint kétszáz vendég volt. 

- Nagyon várjuk már a fejlesztést, de addig is kijárunk a halasi strandra - mondta egy háromgyermekes anyuka, aki szerint még mindig kedvező a belépőjegy ára. Voltak nagypapák, akik unokáikkal látogattak ki a fürdőbe, igyekeztek minél többen kihasználni a kánikulai napokat. Ezen a héten olyan az időjárás, hogy napközben tökéletesen alkalmas a csobbanásra, úszásra, fürdőzésre. Ez látszik a strandunk forgalmán is, főleg a keddi nap volt erős ebből a szempontból.

Hugyecz Sándor ügyvezető érdeklődésünkre elmondta, várták már a jó időt. Sikeres volt a szombati Strandok Éjszakája rendezvény, amelyen több mint 200 vendég volt. Tetszett a látogatóknak a zene, a visszajelzések arról szóltak, hogy több ilyen programra volna igény. Ezen a héten marad a kánikulai időjárás, amely kedvez a forgalomnak. Éppen a napokban mutatta be a fürdő fejlesztési terveit Fülöp Róbert polgármester, aki pedig az uszodára kíváncsi, az sem fog csalódni. A megvalósítást nagyon várja már a város.