Telefonos ügyintézésre tér át a városháza
Közélet

Telefonos ügyintézésre tér át a városháza

Kollárné dr. Lengyel Linda jegyző és Szűcs Csaba alpolgármester koronavírus-tesztje is pozitívnak bizonyult. Október közepe óta egyikük sem járt a halasi városházán,  de a járványhelyzet miatt Fülöp Róbert polgármester úgy döntött, hogy csakúgy mint márciusban, telefonos ügyintézés lesz a hivatalban.

Telefonos ügyintézésre tér át a kiskunhalasi Városháza- közölte néhány perccel ezelőtt közösségi oldalán Fülöp Róbert polgármester. Arra kérik az ügyfeleket, hogy bármilyen, normál esetben személyes megjelenést kívánó ügyintézés előtt is egyeztessenek a hivatali dolgozókkal, akik mérlegelni tudják, hogy milyen további feladatokat von magával egy-egy ügy indítása, megoldható-e elektronikus úton vagy más eljárásban. 

- Kollárné dr. Lengyel Linda jegyző és Szűcs Csaba alpolgármester már október dereka óta nem jártak a városházán, feladataikat nem a hivatalból látták el. Az elmúlt napokban mindketten pozitív Covid-19 teszteredményt produkáltak. Mivel fennáll az a szerencsés helyzet, hogy mindketten régebben jártak a hivatalban, így további munkatársak nem érintettek, karantén elrendelésére házon belül nincs szükség. Esetüktől teljesen függetlenül a városháza két további munkatársa tartózkodik otthonában tesztelésre, illetve teszteredményre várva. Bízunk kollégáink mihamarabbi felépülésében- közölte a városvezető.

Az ügyfelek és munkatársak egészségének megőrzése érdekében a városháza arra kéri a lakosságot, hogy a 06-77/523-100-as központi telefonszámon kérje az adott ügyintéző segítségét és személyes megjelenés helyett előzetesen egyeztessenek telefonon.