Új nyitva tartás a halasi Hulladékudvarban
Közélet

Új nyitva tartás a halasi Hulladékudvarban

Tájékozódjanak a nyitva tartásról, mielőtt elindulnának a leadandó holmikkal! Változott a hulladékudvarok nyitva tartási rendje. Az FBH-NP Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint a cég szolgáltatási területéhez tartozó településeken július 8-tól érvényesek a kiadott időpontok.

A szolgáltató tájékoztatása szerint Kiskunhalason a Vállalkozók útján működő hulladékudvar keddi napokon délelőtt fél 9 és déli 12 óra között, szerdánként pedig délután kettő és fél 6 között fogadja a lakosságot. A hulladékudvarokban a háztartásokban keletkező szelektíven gyűjtött hulladékok átvételét a szolgáltató munkatársai abban az esetben tudják teljesíteni, amennyiben a leadni kívánt hulladék megfelelően szétválogatásra került.

A hulladékudvar igénybevétele minden olyan lakos számára térítésmentes, aki felmutatja az FBH-NP Nonprofit Kft. szolgáltatási területéhez tartozó településre vonatkozó lakcímkártyáját, a hulladékszállítási számláját (vevőazonosító igazolására) és a befizetést igazoló bizonylatot (csekk, átutalási megbízás). A felsorolt dokumentumok bemutatása a hulladék elhelyezésének kötelező adminisztrációjához szükséges, annak hiányában a hulladékot nem áll módunkban átvenni – közölte a szolgáltató.