Újabb tájékoztató lesz a halasi főiskolai képzésről
Közélet

Újabb tájékoztató lesz a halasi főiskolai képzésről

Mint arról korábban beszámoltunk, élénk érdeklődés mellett tartotta meg első tájékoztatóját a Szent Erzsébet Egészségügyi és Szociális Munka Főiskola a Közösségek Házában, annak a kapcsán, hogy képzést indít kiskunhalasi konzultációs helyszínnel. Csütörtökön újabb részleteket tudhatnak meg az érdeklődők a Végh-kúriában.

Kiskunhalasi konzultációs helyszínnel indul szociális munkás főiskolai képzés, a tervek szerint az ősz folyamán. Az első tájékoztatáson jelentős volt az érdeklődés a lehetőség iránt, a jelentkezés még nyitott, fontos részletek hangozhatnak el csütörtökön, 18 órától a Végh-kúriában megtartott tájékoztatón.

- Értesítem Önöket, hogy a Szent Erzsébet Főiskola 2020. május 28-án 18:00 órai kezdettel tájékoztató jellegű összejövetelt szervez Kiskunhalason, cím: Végh-kúria, Bajcsy – Zsilinszky utca 5. Amennyiben szeretnének jelentkezni a Szociális Munka képzésre, kérem Önöket hozzák magukkal a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat kitöltve (ha kérdése van a helyszínen segítünk).
- Jelentkezési lap
- Honosításhoz szükséges papírok (2 fajta) – az OFFI – ból a fordítás elég a beiratkozás után

- Befizetésről szóló igazolás (banki utalás) – 2020. május 31-ig 530 euró, 2020. augusztus 31-ig 565 euró

- Életrajz (lehet magyarul)

- 4 év végi bizonyítvány (másolat)
A szükséges dokumentumok és információk csatolva. Bővebb tájékoztatás: www.unids.sk - olvasható a felhívás az intézmény honlapján.