Versenyben a strandok
Közélet

Versenyben a strandok

Idén is versenyeznek a strandok, több éves hagyománya van ennek a kezdeményezésnek. Már június óta folyik az év fürdője szavazás az interneten. A halasi strandra is lehet voksolni. Három kategória van, a halasi strand az Év regionális fürdője kategóriában számít a voksokra. A szavazás egészen augusztus végéig tart.

A nagy hősségben sokan a strand medencéiben keresnek enyhülést. A halasi strandon a tanév végével indult be a nyári fürdőszezon. A gyermekmedence, a kinti termál és a nagymedence is a fürdőzők rendelkezésére áll. A kempingezők is kedvelik ezt a fürdőt, mivel a lakókocsikhoz közel vannak a medencék. Az idei szezonra a kempingnél egy közösségi teret is kialakítottak, illetve új a kerítés.

A halasi fürdőfejlesztést már sokan várják, de sokan szeretik a jelenlegi strandot is, vannak helyi törzsvendégek, és vannak, akik nem kevés kilométert utaznak a gyógyító vizéért. Aki kedveli a halasi fürdőt az egy vokssal is kifejezheti elismerését a www.azevfurdoje.hu oldalon. Szavazni augusztus végéig lehet.