Vidám sziládys műsor az esős főtéren (galéria)
Közélet

Vidám sziládys műsor az esős főtéren (galéria)

Maroknyi közönség hallgatta a Szilády Áron Református Gimnázium diákjainak vidám műsorát kedden délután az Adventi Főtéren. Az esős időjárás nem szegte kedvét a Csorvási Zoltánnal kiegészülő együttesnek,  nagy kedvvel és derűvel adták elő a dalokat, természetesen a repertoárban a közelgő karácsonyra való tekinettel a Jingle Bells is helyet kapott. 

Nem kedvezett az időjárás az Adventi Főtér kedd délutáni fellépőjének. Az eső miatt csak a legelszántabbak látogattak ki a Szilády Áron Református Gimnázium diákjainak műsorára, akik ott voltak, az esernyők alatt kerestek fedezéket. A sziládysok viszont nagyon elszántak voltak, hozták a gitárjaikat és a hangjukat, velük volt a színpadon Csorvási Zoltán, a Lyra zenekar vezetője is. 

A közel negyven perces műsorban több műfaj is helyet kapott. Elhangzott a Fény dala, de az Anasztázia című musicalből is adtak ízelítőt a diákok. A programban megemlékeztek John Lennonról, akinek a napokban volt a halálának évfordulója. Természetesen a közelgő karácsonyra gondolva a Jingle Bells is felcsendült a koncert folyamán. Csorvási Zoltán elmondta, hogy ez a formáció játszik majd a gimnázium ünnepségén is. A közönség nagy tapssal honorálta a kitartó muzsikálást és éneklést. Szerdán 17 órától a Bibó István Gimnázium műsorát nézhetik meg az érdeklődők.