Visszaáll a tömegközlekedés és a hivatal rendje
Közélet

Visszaáll a tömegközlekedés és a hivatal rendje

Véget ér az iskolai téli szünet és így visszaáll a tömegközlekedésben is a megszokott rend, illetve a halasi városházán is a szokásos ügyfélfogadási renddel várják a lakosságot. Az iskolakezdés miatt január 6-án, hétfőn megnövekedett forgalommal kell számolni az utakon.

A halasi helyi buszjáratok pénteken még könnyített menetrenddel közlekedtek, de január 6-tól már a szokásos időpontokban indulnak. A Volánbuszok hétfőn már a hét első munkanapja és tanítási nap szerint járnak.

A vonatok is hasonló rendben közlekednek. A vasúttársaság arra is felhívja a figyelmet, hogy január 7-ig lehet utazni a decemberre szóló bérletekkel és mindenkit arra kérnek, hogy időben gondoskodjon az új bérletekről. A hétfői iskolakezdés miatt az utakon is megnövekedett forgalommal kell számolni.

Ahogy az már évek óta bevett gyakorlat, az év végén igazgatási szünetet tartottak a Kiskunhalasi Közös Önkormányzati Hivatalban. Ez idő alatt csak előzetes telefonos bejelentkezés alapján a legsürgetőbb ügyekben jártak el, pénteken pedig technikai okok miatt volt zárva a városháza. Január 6-tól, hétfőtől viszont már a megszokott rendben fogadják az ügyfeleket.