Stúdióban énekelt a karaokegyőztes
Kultúra

Stúdióban énekelt a karaokegyőztes

A december végi eredményhirdetéskor derült fény arra, hogy Tóth Szilárd nyerte meg a Halas Televízió által szervezett XI. Pont Karaokeversenyt. A sárosdi énekes nyereménye egy saját lemez elkészítésének a lehetősége volt. A győztes a napokban rögzítette a korongra kerülő dalokat, s mint mondja, óriási élményekkel gazdagodott a munkálatok során.
Élő, netes tehetségkutatóban szurkolhatunk Bencének
Kultúra

Élő, netes tehetségkutatóban szurkolhatunk Bencének

A kiskunhalasi Gusztos Bence jelenleg Angliában él feleségével és kisgyermekével. A kialakult vírushelyzet miatt az utóbbi napokat ő is a lakásban volt kénytelen tölteni. Mivel egyik kedvenc időtöltése a zenélés, odahaza is sokszor előkerül a hangszer. Kapóra jött neki az egyik legismertebb hazai YouTube csatorna pályázata, ahol a karantén miatt otthon lévő énekeseket, zenészeket szólított meg egy versennyel. Bence ma este 7-től élőben muzsikál majd több százezer online nézőnek.
Dallista március 29
Kultúra

Dallista március 29

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A március 29-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Falra fújja az álmait
Kultúra

Falra fújja az álmait

Sokan a graffiti szó hallatán még mindig illegálisan, az éjszaka leple alatt, házfalakra, vasúti vagonok oldalára elkészített színes firkálmányokra asszociálnak. Azonban napjainkban már egyáltalán nem erről van szó. Egy művészeti ággá nőtte ki magát az egykori underground kezdeményezés. A stílus nagy rajongója és művelője a Bibó István Gimnázium egyik diákja, Pap Lukács is.
Swing Angels: a zene halasi angyalai
Kultúra

Swing Angels: a zene halasi angyalai

Új zenei formáció alakult a közelmúltban Kiskunhalason. A Swing Angels énekegyüttes három lelkes hölgy jóvoltából alakult meg tavaly évvégén. Első fellépéseiken túl vannak, s mint mondják, eddig nagyon pozitív a fogadtatás a közönség részéről.
Dallista március 22.
Kultúra

Dallista március 22.

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A március 22-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Lyra Pilvax
Kultúra

Lyra Pilvax

Rendhagyó módon ünnepelte idén március 15-ét a kiskunhalasi Lyra együttes. Egy belvárosi szórakozóhelyen adtak családias hangulatú koncertet. Összeállításukban jól ismert dalok és egészen új, egyedi feldolgozások is helyet kaptak.
Babák, haikuk, képek… (galéria)
Kultúra

Babák, haikuk, képek… (galéria)

Féltek-e még régi lányok? címmel tekinthető meg a Közösségek Házában Bácsalmási Gabriella kiállítása. A március 12-i megnyitó közönségét dr. Bognár Zoltán gimnáziumi tanár köszöntötte. A programot a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezte. 
Dallista március 15.
Kultúra

Dallista március 15.

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A március 15-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.