Érdekes kulturális programok
Kultúra

Érdekes kulturális programok

Az elkövetkező napokban is hasznos időtöltésre nyújt lehetőséget Kiskunhalas. Tekintse meg a programkínálatot!
Az e heti választható dalok
Kultúra

Az e heti választható dalok

Válasszon és küldjön a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának szeretteinek dalt! A Szabadkai Magyar Rádió vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listája megtalálható a Halasmédia honlapján. Megjelent az év harmadik hetének kívánságlistája. A január 20-i választható dalok sorából az alábbiakban válogathatnak.
Digitalizál a könyvtár
Kultúra

Digitalizál a könyvtár

A jövőben egyre több dokumentum lesz elérhető virtuálisan is a Martonosi Pál Városi Könyvtárban. Nyomtatásban megjelent régi újságokat digitalizálnak, és tesznek kutathatóvá, olvashatóvá.
Mióta az eszét tudja, rajzol
Kultúra

Mióta az eszét tudja, rajzol

Kun Anasztázia a Bibó István Gimnázium diákja. Kedvenc időtöltése a rajzolás, az pedig már igen korán kiderült, hogy remek érzéke van ahhoz, hogy tárgyakat, embereket, élőlényeket örökítsen meg papírlapokon. Többféle technikával dolgozik, nagy álma pedig az, hogy felnőttként akár hivatásszerűen is rajzolhasson.
Átjárók
Kultúra

Átjárók

Blank Zita képeiből látogatható majd kiállítás Kiskunhalason, a Közösségek Házában. A tárlat az Átjárók címet kapta, megnyitóját január 18-án 17 órakor tartják a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezésében.
Kívánjon szerencsét 13-án!
Kultúra

Kívánjon szerencsét 13-án!

Megjelent az év második hetének kívánságlistája. Olvassa, válasszon, küldje a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A január 13-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
Programok az elkövetkező napokra
Kultúra

Programok az elkövetkező napokra

Világháborús megemlékezés, irodalmi előadás várja többek között az elkövetkező napokban azokat, akik szeretnének kimozdulni otthonról. De érdemes átnézni a tavaszi színházi évad kínálatát is. Az alábbiakban olvashatják a részletes programkínálatot.
A bor ízei (galériával)
Kultúra

A bor ízei (galériával)

A bor nyelvi, kommunikációs és valódi ízei kapták a főszerepet a Forrás-Új Tükör Klub legutóbbi rendezvényén. A Közösségek Házában dr. Veszelszki Ágnessel, a témával foglalkozó könyv szerkesztőjével találkozhattak az érdeklődők a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezésében. A kiskunhalasi kötődésű előadót telt ház fogadta. A programon a Koch Borászat jóvoltából nedűk ízlelésére is lehetőség nyílt.
Tavaszi színházi bérlet
Kultúra

Tavaszi színházi bérlet

Most már ismert, hogy melyik három előadás tekinthető meg a tavaszi színházi sorozat keretében Kiskunhalason. A miniszter félrelép, a Nő a tét és egy Molnár Ferenc-darab, Az ördög lesz műsoron parádés szereposztásokkal. A Bánfalvy Stúdió, a Gergely Theater és a Zenthe Ferenc Színház vendégjátéka a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezésében tekinthető meg.