(►) Apa-lánya duó került a legjobbak közé
Kultúra

(►) Apa-lánya duó került a legjobbak közé

Korábban nem volt még arra példa a Halas TV karaokeversenyein, hogy valaki a saját gyermekével énekeljen duettet. A XII. Ganzair-Pont Karaokeversenyen ez most megtörtént. Tóth Gyula kislányával, Reginával érkezett a Pont stúdiójába. Már az előválogatón is lenyűgözték bájos produkciójukkal a zsűrit, így nem volt kérdéses, hogy döntőbe jutnak. Második szereplésük is nagy sikert aratott az ítészek körében, így top9-esek lettek.
Kreatív ötletek szalmával
Kultúra

Kreatív ötletek szalmával

Losoncz Lászlóné gyerekkorában tanulta meg, hogyan lehet szalmából díszeket készíteni. Az elmúlt harminc évben gyakorolta, fejlesztette tudását. Alkotásaival sokaknak okoz örömet. Az ünnepekre saját dekorációval készül.
November utolsó dallistája
Kultúra

November utolsó dallistája

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A november 29-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.
(►) Halasi énekes a top9-ben
Kultúra

(►) Halasi énekes a top9-ben

Akik rendszeresen figyelemmel kísérik a Halas Televízió karaokeversenyét, bizonyára jól emlékeznek Samu Szimonettára, aki évek óta visszatérő versenyzője a produkciónak. Idén egy minden eddiginél komolyabb hangvételű dalt választott, ez pedig úgy látszik, bejött a zsűrinek, hiszen beválogatták a legjobb 9 előadó közé.
Sáfrik malom - múlt és a jelen találkozása
Kultúra

Sáfrik malom - múlt és a jelen találkozása

Elkészült a kiskunhalasi Sáfrik féle szélmalom előtti alkotóház valamint élménypark. A tervezők célja az volt, hogy egy új kulturális színteret hozzanak létre ahol a családok, óvodás és iskolás csoportok és az ide látogató turisták hosszabb időt töltsenek úgy, hogy közben megismerhessék a malom történetét, működését valamint a gabona útját a termőföldtől egészen az asztalig. A kiállítás és a többi élményelem Szabóné Bognár Anikó és Dr. Végh Katalin elképzelései alapján készült.
(►) Édesapjának énekelt, top9-be került
Kultúra

(►) Édesapjának énekelt, top9-be került

Marosán János hosszú évek óta aktív szereplője a Halas Televízió zenés tehetségkutató műsorának. A XII. Ganzair-Pont Karaokeverseny döntőjére Pápai Joci Az én apám című dalát hozta, és arra is nyomós oka volt, miért ezzel a slágerrel állt most a kamerák elé. Produkciójával bekerült a legjobb 9 előadó közé.
(►) Szerelmes gengszterdráma
Kultúra

(►) Szerelmes gengszterdráma

Fazekas Eszter leforgatta második klipjét. A kiskunhalasi kötődésű énekesnő Többé nem akarom címmel jelentette meg új dalát és videóját. Pozitív fogadtatásra talált. Műsorukra tűzték a zenecsatornák, és húsznál több rádióhoz is eljutott. Esztit a premier után kérdeztük.
Nem volt lehetőség koncertekre
Kultúra

Nem volt lehetőség koncertekre

Az elmúlt nyolc hónapban játszott zongorán, de fellépni nem volt alkalma. Kovács Mártont a Kiskunhalasi Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusaként ismerhették meg a helyiek. Művész-tanárként a városi rendezvények rendszeres közreműködője volt. Most már Szegeden él és dolgozik, de készült kiskunhalasi szereplésre. A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások óta nem koncertezett. Zongorajátékát év végi turnéja alkalmával a kiskunhalasi közönség is élvezhette volna, de fellépését a súlyosbodó helyzet miatt el kellett halasztania. 
Dallista november 22.
Kultúra

Dallista november 22.

Küldjön jókívánságot dal kíséretében a Szabadkai Magyar Rádión keresztül ismerősének, rokonának, szeretteinek! A Dél-Magyarország legnépszerűbb rádiója vasárnaponként 14-től, 20 óráig tartó kívánságműsorának előadói listájából a Halasmédia weboldalán is böngészhet. A november 22-i dalok listáját és a rádió elérhetőségeit az alábbiakban találják.