(►) A Toxic juttatta a legjobbak közé
Kultúra

(►) A Toxic juttatta a legjobbak közé

A 14 esztendős Bojás Eszter Anna Alsónyékről jelentkezett a X. Pont Karaokeversenyre. Nem először tette ezt, hiszen már tavaly is szerepelt a zenés műsorban, most azonban saját és a zsűri véleménye szerint is sokkal jobb volt, mint egy évvel ezelőtt, így egyenes út vezetett a top9-es mezőnybe.

Eszter az idei megméretésre Britney Spears slágerével, a Toxic-kal nevezett. Azt azonban előre nem árulta el, hogy egy egészen egyedi, akusztikus feldolgozást választott, amit valószínűleg eddig kevesen ismertek.

- Az a helyzet állt elő, hogy megkedveltetted velem ezt a dalt. Én korábban soha nem hallgattam Britney Spears dalokat, de ezt most annyira jól előadtad, hogy biztosan rákeresek majd az eredetire is. Jól áll Neked ez a stílus, és még mindig csak 14 éves vagy, úgyhogy előtted a világ – mondta értékelésében a zsűri egyik tagja, Csorvási Zoltán.

A fiatal diáklány produkciójával már biztosan esélyes a műsor fődíjára, valamint a többi értékes nyereményre. A helyzet egyre izgalmasabb, hiszen vészesen fogynak a helyek a legjobbak mezőnyében.

fotó: Anda Péter