(►) Cini jó bulit ígér
Kultúra

(►) Cini jó bulit ígér

Az Adventi főtér Kiskunhalason rendezvénysorozat vasárnap esti sztárvendége Zalatnay Sarolta lesz. Az énekesnő számos hazai és külföldi fesztiváldíjat nyert, így bőven van miből dalokat válogatni aktuális műsorába. Városunkba is sok slágerrel érkezik.

„Nem várok holnapig, holnapig. Jó, ha kibírom félhatig.” – énekelte Zalatnay Sarolta az 1967-es Táncdalfesztiválon. A kiskunhalasi közönségnek azonban kell még várnia holnapig, és nem csak félhatig, hanem hatig is. Akkor azonban már kezdődik Cini előadása.

- Holnap, azaz december 8-án, vasárnap este 6 órakor találkozunk az Adventi főtéren Kiskunhalason. Jó buli lesz. Készülünk jó kis forralt borokkal, melegítőkkel. Az is biztos, hogy a nótáimtól mindenki boldog lesz. Várlak titeket, gyertek! Sziasztok! – üzente a művésznő.

Zalatnay Sarolta a fentebb említett slágerével a fesztiválon túl londoni szerződést nyert. Ezt követően két évig a brit fővárosban élt. Magyarországon pedig többek között dolgozott a Bergendy, az Omega, a Metro és az LGT együttessel. Három évvel ezelőtt Magyar Érték-díjat vehetett át. Tavaly Szenes Iván-életműdíjat kapott.