(►) Édesapjának énekelt, top9-be került
Kultúra

(►) Édesapjának énekelt, top9-be került

Marosán János hosszú évek óta aktív szereplője a Halas Televízió zenés tehetségkutató műsorának. A XII. Ganzair-Pont Karaokeverseny döntőjére Pápai Joci Az én apám című dalát hozta, és arra is nyomós oka volt, miért ezzel a slágerrel állt most a kamerák elé. Produkciójával bekerült a legjobb 9 előadó közé.

- Bár korábban nagyon más stílusú dalokat adtam elő a műsorban, most mindenképpen ezt a Pápai Joci slágert szerettem volna választani. Édesapám nagyon sokat segített nekünk mostanában a házfelújításunk kapcsán, ezért ezzel a dallal szeretnék köszönetet mondani neki. Az biztos, hogy abszolút meglepetés lesz, mert nem tudta, milyen dallal indulok az idei versenyen, így majd csak akkor tudatosul benne, mikor meglátja, meghallja a produkciómat. A dal kapcsán előjött sok régi emlék, pillanat, amit együtt töltöttünk és szerencsére még tölthetünk is apukámmal. Ezért fontos számomra ez a sláger, még úgy is, hogy tudom, egyes részeit nehezen tudom elénekelni – árulta el az énekes.   

A zsűritagok véleménye megoszlott arról, hogy mi az, ami megfelelő volt a dalban, és mi az, amin még csiszolni kell picit a későbbiekben.

- Az előválogatós teljesítményedhez képest a mostani előadásod sokkal erősebb volt. Ami viszont feltűnt, hogy a refréneknél valami nem stimmelt. Talán nem volt megfelelő számodra a hangnem, de tény, hogy nem úgy szóltak a refrének, ahogy kellettek volna. A hangod bátran engedd ki, hiszen jól éneklsz, azonban a bizonytalanság érezhető volt még, ezt le kell küzdened és akkor nem lesz semmi probléma – értékelt Fazekas Eszter.

Még több cikk

Vasárnapi dallista

Vasárnapi dallista

(►) Heti klippremier

(►) Heti klippremier