(►) Eszter a top9-be énekelte magát
Kultúra

(►) Eszter a top9-be énekelte magát

Egy visszatérő versenyző került be legutóbb a XII. Ganzair-Pont Karaokeverseny top9-es mezőnyébe. Bojás Eszter évekkel ezelőtt már szerepelt a Halas Televízió zenés tehetségkutató műsorában, tavaly pedig az egész ország megismerhette a nevét, amikor az X-faktorban egészen a mentorházig énekelte magát. 2020-ban úgy döntött, ismét Kiskunhalason szeretne énekelni. Idén Rihanna Stay című számát mutatta be.

- Budapestről érkeztem most a stúdióba, egy éve költöztem fel, hiszen szerettem volna honvéd kadétnak tanulni. Bár tavaly az X-faktorban versenyeztem, bevallom, az a műsor nem igazán fogott meg, nem éreztem ott jól magam. Ide örömmel jövök vissza mindig, hiszen családias a légkör, szeretettel fogadnak az emberek – tudtuk meg Esztertől.

A zsűritagok is örültek, hogy újra a Halas TV színpadán énekelt a fiatal tehetség. Csorvási Zoltán szerint Eszti nagyon sokat fejlődött az elmúlt években, hangja egyre érettebbé válik, mostani dalválasztása pedig kimondottan nekivaló sláger, amit élvezhető formában adott elő a kamerák kereszttüzében.