(►) János lett a nyolcadik bejutó
Kultúra

(►) János lett a nyolcadik bejutó

Nincs több hely, mind a nyolc énekes kilétére fény derült. A XI. Pont Karaokeverseny zsűrije az elmúlt hetekben összesen nyolc produkciót választott ki a műsorban elhangzott 17 dal közül. A Pont magazin legutóbbi adásában Marosán János nevét rejtette a boríték, így ő lett az utolsó bejutó a top8-as mezőnyben.

János már több évadban is szerepelt. A kecskeméti énekes ezúttal Charlie Könnyű álmot hozzon az éj című dalát hozta magával. Úgy tűnik, jó döntés volt, mert elnyerte az ítészek tetszését.

- Nagyon örülök, hogy éppen ezt a dalt választottad, mert már nagyon régen hallottam. Jól áll neked, hiszen ezt csak egy ilyen igazán rekedt hangú csávó tudja jól elénekelni. Azt azért észrevettem, hogy sok hang maradt bent, ettől tudsz Te sokkal nagyobbat is énekelni, de ez nem von le semmit a produkció értékéből. Nagyon érdekelne, hogy ezzel a rekedt hanggal más nótában mit tudnál nyújtani. Gratulálok! – mondta értékelésében Hegyesi Bandi, a Gypo Circus zenekar frontembere.

A top8-as énekes elárulta, egyáltalán nem könnyű eldönteni, hogy egy-egy fellépésre vagy versenyre milyen dallal készüljön.

- Sok kedvencem van, így nagyon nehéz választani egy megfelelő dalt. Most elsősorban olyan irányba mentem, hogy milyen dalok állnak leginkább jól a hangomnak. Korábban egy Republic dalt hoztam, de most arra törekedtem, hogy olyan slágerrel jöjjek, amiben jobban meg lehet mutatni az énektudásom – számolt be kérdésünkre János.

A helyzet továbbra is nagyon izgalmas, hiszen most már megvan a top8-as mezőny, így már csak az a kérdés, kik kerülnek közülük a dobogó különböző fokaira a hétvégi eredményhirdetésen.