(►) József a top9 tagja lett
Kultúra

(►) József a top9 tagja lett

Újabb énekes kilétére derült fény a XII. Ganzair-Pont Karaokeverseny top9-es mezőnyéből. Borbély József Kabáról utazott Kiskunhalasra, hogy először az előválogatón, majd a döntőben is elkápráztassa a zsűritagokat.

A verseny döntőjében Borbély József húzta az egye sorszámot, így az ő előadásával kezdődött a megméretés. Már az előválogatón ámulatba ejtette a zsűriasztalnál helyet foglaló ítészeket Demjén Ferenc Jégszív című dalával, a döntőben pedig értelem szerűen még inkább „odatette magát”, így az értékelés során csak pozitív kritikákat kapott. Mint kiderült, József otthonosan mozog a színpadon, hiszen Kabán, a helyi színjátszó csoport tagjaként több zenés darabban játszott már és korábban is szerepelt már énekversenyeken. A Ganzair-Pont Karaokeversenyt remek kezdeményezésnek tartja.

- 13 éves koromban kezdtem el énekelni, akkor még csak magamnak, nem mertem a hangom megmutatni senkinek. Végül egyszer kitettem internetre egy éneklős videót, akkor keresett meg a Kabai Nyári Színház és szerepet ajánlottak nekem. Erre a kiskunhalasi versenyre az interneten bukkantam rá, láttam videókat a korábbi évadokból, s mivel nagyon megtetszett, úgy gondoltam, belevágok, ezért beadtam a jelentkezési lapomat. Örülök, hogy itt lehetek, szeretném meghallgatni a zsűri véleményét – árulta el József.