(►) Lőtt seb – új klippel jelentkezett a karaokegyőztes
Kultúra

(►) Lőtt seb – új klippel jelentkezett a karaokegyőztes

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Halas TV Pont Karaokeversenyének nyolcadik szériáját megnyerő Kurcz Szandi a közelmúltban új zenei formációt alapított párjával, Lipták Andorral. Haladok az árral című klipjüket már több tízezren megnézték az interneten, így nem is meglepő, hogy nem kellett sokat várni egy újabb zenés videójukra.

Lőtt seb. Ez a címe a Kurcz-Lipták duó új videoklipjének, ami három héttel ezelőtt debütált a világhálón. Azóta már több, mint 32.000 alkalommal játszották le a fiatalok zenés videóját a legnagyobb videómegosztó oldalon.

- Amikor kijött az első klipünk, azon izgultunk, hogy vajon megnézik-e az ismerőseink, érdekli-e majd az embereket, amit mi csinálunk. Aztán amikor napok alatt elértük a többezres nézőszámot, ledöbbentünk. Elhatároztuk, hogy addig ütjük a vasat, amíg meleg, így nem tétlenkedtünk, hamar elkészítettük a második saját dalunkat, amihez forgattunk egy újabb klipet. Hihetetlen, de már átléptük a harminckétezres megtekintésszámon. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki támogatott minket azzal, hogy megnézte az új klipet – fejezte ki örömét Szandi.

Andor azt mondja, az első előjelek nagyon jók, éppen ezért újabb és újabb zenei projektekbe szeretnének belevágni. Azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy később akár ismert előadókkal is készítenek majd duetteket, ha a híres rapperek is látnak fantáziát a közös munkában.

- Két olyan rapper is van, akikkel szívesen készítenénk közös dalt. Egyikük Essemm, akinek imádom az eredetiségét. A másik kedvencem Rico, akit szinte gyerekkorom óta hallgatok, gyakorlatilag a zenéi miatt kezdtem el rappelni. Boldog lennék, ha egyszer közös dal készülhetne velük – mesélte Andor.