(►) „Sokszor érzem, hogy bennem van egy gondolat
Kultúra

(►) „Sokszor érzem, hogy bennem van egy gondolat"

A kiskunhalasi Kollarics Attila Pí Therapy nevű formációjával adott koncertet tavaly nyáron a Végh-kúriánál található Pajtaszínpadon. Azóta sok minden történt vele, szüleivel és testvéreivel is énekelt, zenélt, a produkciókat pedig videók formájában bárki megtekintheti az interneten.

- Elég aktív hónapokon vagyunk túl zenekarilag. Felvettünk egy kislemezt, és bár voltak tagok tekintetében változások a formációban, Balázzsal ketten, alapító tagként eddig végig benne maradtunk a zenekarban, most azonban elképzelhető, hogy nem tudjuk ebben a formában folytatni a dolgot. Bízom benne, hogy nem véglegesen ér véget a közös munkánk. E mellett én is benne voltam és vagyok több zenei projektben is. Tesómmal Totoro néven alapítottunk egy formációt, amivel fel is léptünk a Made in Pécsen. Amikor otthon vagyok Halason, mindig igyekszünk próbálni és a feldolgozásdalokon túl néhány saját szerzeményen is dolgozunk – árulta el a zenész.

Mint megtudtuk, folyamatosan készülnek az új dalok, Attila pedig mindig arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb színvonal jellemezze munkáját.

- Nálam nem úgy jön, hogy elkap az ihlet és egyből dalt írok. Sokszor érzem azt, hogy bennem van egy gondolat, egy zenei téma vagy szövegszerűség, de egyszerűen nem tudom kiadni magamból úgy, hogy azzal elégedett is lennék. Ha visszanézek az eddigi dalaimra, akkor elmondható, hogy a szerelmi téma a jó részükben benne volt, mint ahogy az egyéb intenzív érzelmek is feltűntek a szövegekben. Hogy mit hoz a jövő zenei téren, még nem tudom, de mindenképpen szeretnék aktív maradni.

A Kollarics Attilával készült interjút a Halas Televízió Kultúrkép magazinjának jövő csütörtöki adásában láthatják az érdeklődők.