(►) Szabadtéri buli Gypo módra
Kultúra

(►) Szabadtéri buli Gypo módra

Új videoklipet jelentetett meg a kiskunhalasi frontemberrel büszkélkedő Gypo Circus zenekar. A banda a nyár folyamán rögzítette a zenés videó képsorait, a végeredmény pedig alig 24 órája került fel a világhálóra.

Aki járt már valaha Gypo Circus koncerten, az jól tudja, hogy a zenekart a fékevesztett bulizás és az önfeledt szórakozás jellemzi. Ez maximálisan érződik legújabb klipjükön is, mely a Mikor kivel címet viseli. Hegyesi Bandi, a banda halasi frontembere így emlékezett vissza a forgatásra.

- A kisfilm a banda víziója a jelenleg divatos popdalok klipjeiről. Minden benne van, amit a nagyon menő Miami medencés klipek kliséiről gondolunk. Kaja, pia, zene, kerek fenekek és cicik, póker, haverok, szomszédok, mindezt a sajátos Gypo feelingel fűszereztük, szóval all in-t toltunk, reméljük a 18-as karikába még belefér! Elhívtuk a legjobb haverjainkat, többek között a Barbears tagjait, a Magna Cum Laude volt dobosát Kilián Imit és csatlakozott a fékevesztett bulihoz DJ Lennard és Gabriel B is. Mindannyian imádkoztunk, hogy a fesztiválszezon közepén leszervezett forgatáson minden stimmeljen, már csak a napsütés hiányzott, majd félnapos eső után a Jóisten ránk kacsintott! Olyan házibuli kerekedett, amit azóta is emlegetünk és tervezgetjük, mikor ismétlehetjük meg, és amilyen az őszi időjárás, erre még komoly esélyünk is lehet - árulta el Bandi.