(►) Szerelmes gengszterdráma
Kultúra

(►) Szerelmes gengszterdráma

Fazekas Eszter leforgatta második klipjét. A kiskunhalasi kötődésű énekesnő Többé nem akarom címmel jelentette meg új dalát és videóját. Pozitív fogadtatásra talált. Műsorukra tűzték a zenecsatornák, és húsznál több rádióhoz is eljutott. Esztit a premier után kérdeztük.

- A Véletlen című dal után új klippel jelentkeztél. A Többé nem akarom két hónapja jött ki és érhető el a videómegosztó oldalakon, játsszák a zenei csatornák. Milyenek a visszajelzések?

- Szerencsére a Véletlent is sikerült sok helyen bemutatni. Ezúttal pedig sikerült bővíteni a platformlistát, hiszen legújabb dalommal - Többé nem akarom - a Hallgass Hazait mozgalomnak köszönhetően, az eddigieken kívül még 23 rádióhoz sikerült elérni. A videóklipet rendszeresen játsszák a Sláger TV-n, bemutatták a Music Channelen is, illetve premiereztetve lett a Petőfi rádió Dalra Magyar Extra című műsorában, ami külön öröm számomra és nem utolsó sorban, igaz, nem rádió, de megjelent rólunk egy cikk a Joy-ban.

- Szerelmes gengszterdráma a klip története. Kinek az ötlete volt?

- Az én fejemből pattant ki az ötlet, de fogalmazhatnék úgy is, hogy csak követtem a jeleket és a megérzéseimet, hiszen az egész klipet egy ruha ihlette. Sokáig tanácstalan voltam a klipet illetően, így elmentem vásárolni, mert tudtam, hogyha megakad majd a szemem egy ruhán, és magaménak érzem, az segíteni fog, hogy milyen irányba induljak el és így is lett. Ez a ruha, pedig nem más, mint a fehér zakóruha, amit láthatnak rajtam a klipben. Így jött az ötlet, hogy Bonnie & Clyde történetén keresztül mutassam be, meséljem el a dalnak a mondanivalóját.

A bővebb interjút a Halasi Tükör hetilap november 25-i számában olvashatják.