(►) Szirota Jenniferrel duettezett a Gypo Circus
Kultúra

(►) Szirota Jenniferrel duettezett a Gypo Circus

A koronavírus miatti megszorítások a Gypo Circus zenekar helyzetét is nagyon megnehezítették az elmúlt hónapokban. Hegyesi Bandival, a csapat halasi frontemberével beszélgettünk aktualitásokról, valamint legújabb dalukról, klipjükről, melyben az RTL Klub tehetségkutató műsoraiból ismert Szirota Jennifer hangja is hallható.

- Szinte egyértelmű a válasz, de azért felteszem a kérdést, milyen volt a 2020-as év a zenekarnak?

- Sajnos az összes magyar énekeshez és zenekarhoz hasonlóan mi sem tudtunk színpadra állni tavasz óta, viszont próbáltuk a legjobbat kihozni ebből a nehéz időszakból is. Új dalokon dolgoztunk, nagyon termékeny hónapokon vagyunk túl, gyakorlatilag egy lemeznyi anyagunk összegyűlt.

- A napokban debütált a legújabb dalotok és klipetek. Érdekessége, hogy egy duettről van szó.

- Novemberben vonultunk stúdióba, akkor rögzítettük a Gyere Kicsi című dalunkat, melyben az X-faktorból és a Csillag születik tehetségkutató műsorból ismert Szirota Jenniferrel duettezünk. Készült hozzá klip is, egy animációs szövegvideóról van szó, ami december 26-án debütált a legnagyobb videómegosztó oldalakon.

- Legyünk bizakodóak, tegyük fel, hogy hamarosan véget ér a vírushelyzet és újra lehet menni szórakozni, lehet koncerteket tartani. Mi lesz veletek akkor?

- Az biztos, hogy januárban ismét stúdióba vonulunk, felveszünk még néhány dalt. Albumot nem tervezünk, inkább egy-egy dalból készül majd klip az év során. Kilátásban van egy raktárkoncert is, amit Szegeden valósítunk majd meg.