(►) Viola szülinapi klipje
Kultúra

(►) Viola szülinapi klipje

Bata Viola több évadon keresztül állandó szereplője volt a Halas TV Pont Karaokeversenyének, ezen felül pedig többek között városi rendezvényeken is láthatta, hallhatta a közönség. A közelmúltban, születésnapja apropóján egy kellemes hangulatú, személyiségéhez abszolút passzoló zenés klipet tett közzé az interneten, melynek elkészítésében Vezendi Gábor kollégánk volt segítségére.

- Az Aranyhaj című meséből jól ismert Mikor is kezdhetnék élni már című dalt éneklem a klipben. A karantén, a bezártság ezt hozta ki belőlem, egyszerűen azt éreztem, hogy valamit muszáj csinálnom, mert ez a minket körülvevő negatív hangulat már elviselhetetlen. A videót pár nap alatt több, mint 4500-an nézték meg, ami fantasztikus érzés számomra. A klipet pár hete forgattuk, már javában tél volt, én pedig nem szerettem volna nagykabátban szerepelni, így a hideg ellenére egy szál pulcsiban ugráltam, sétáltam a felvételek ideje alatt. Nagyon fáztam, de a végeredmény így lett olyan, amilyen megálmodtam – mesélte Viola.

A klipben egy-két igazán érdekes képsor is helyet kapott, amik kapcsán a nézők biztosan elgondolkodnak, hogyan is készülhettek.

Viola és Veza

- Belevittünk néhány trükköt a klipbe. Ilyen például, mikor három Viola ugrál egymás mellett az udvaron, vagy, amikor a vasúti síneknél lassítva mozog, viszont normál tempóban énekli a dalt. Ehhez a zenét 200 százalékos sebességgel játszottuk le, amire ráplayback-elt, végül visszalassítottuk normál tempóra a videót, így elértük a kívánt hatást – árulta el Vezendi Gábor „Veza”.

Még több cikk

Pontosnak kell lenni

Pontosnak kell lenni

Hiányzott ez a miliő

Hiányzott ez a miliő