A naptár betáblázva
Kultúra

A naptár betáblázva

Burai Krisztiánt dalszerzőként és előadóként is ismeri és szereti a közönség. Az utóbbi időben Lévai Lászlóval lép fel a bulikon. Közös terveik hamarosan új produkciókat is eredményeznek. A Halasmédia Szerkesztőségében ezekről és a vidékhez fűződő kötődésükről is beszéltek.

L. L.: - Tetszik a város. Nagyon szép, rendezett a főtér is, reméljük, hogy majd leszünk még itt. 
- Együtt jártok fellépni. Milyen régi ez a kapcsolat? 
L. L.: - Két és fél éve kezdtük el fellépő túránkat. 
- Kelebián voltam egy nyári koncerteteken. A Neoton sztárjai előtt léptetek fel. 
L. L.: - Emlékszem rá. 
B. K.: - Én is. Ott maradtunk utána kajálni. Budapesten vannak a drága éttermek között jók, de nagyon ritka kifogni. Közel sem azonos, mint amikor vidéken bemegy az ember egy kifőzdébe, ahol olyan ízekkel lehet találkozni, mint Budapesten soha. Ott nincs benne lélek. Vidéki vagyok én is, Békés megyei, mezőberényi. 
- Úgy tudom, főiskolára is Békés megyében jártál menedzser szakon. Ennek előnyét érzed a zenei karriered egyengetésében? 
B. K.: - Az inkább gazdasági suli volt. HR-menedzser szakon végeztem. Vannak olyan elemei, amiket tudok hasznosítani. Egy cégnél a teljes felépítést, a teljes struktúrát, az embereket, mindent és mindenkit kézben kell tartania a HR-menedzsernek. Ő az egyik legfontosabb személy a nagyvállalatoknál. Ugyanúgy működik minden kicsiben. A zenebiznisz is ugyanaz a modell, csak piciben. 
- Az idei év a fellépésekről szól. Milyen terveitek vannak? 
L. L.: - Az előzőek is erről szóltak, és reméljük, hogy az elkövetkezendőek is erről szólnak. Rengeteg fellépés volt. A naptárunk már jövőre is be van táblázva. Ezen túl újabb és újabb produkciókkal szeretnénk kijönni. Színesíteni akarjuk a palettát. 
B. K.: - Minél több dalt készítünk, annál több lesz a fellépés. 
Krisztiánnal és Lacival készített bővebb interjúnkat a Halasi Tükör február 6-i számában olvashatják. A Halas Televízió számára rögzített felvétel február 15-én kerül adásba a 18 órakor kezdődő Pont című műsorban. 


Még több cikk

A vasárnapi dallista

A vasárnapi dallista

A tollam dala

A tollam dala