„Akiket mindig visszavárunk”
Kultúra

„Akiket mindig visszavárunk”

Ezzel a címmel rendeztek koncertet az Alapfokú Művészeti Iskolában. Mint a program neve is mutatja, a zeneiskola volt növendékei álltak újra közönség elé, pedagógusok kíséretében.

A kulturális program során különféle hangszerek szólaltak meg, e mellett az egykori magánének szakos diákok is szórakoztatták a közönséget.

- Az elmúlt időszakban sok esemény megvalósult már a „60 éves a kiskunhalasi zeneiskola” programsorozatunkban. Ennek egyik újabb állomása a mostani koncertünk. Jó érzés számunkra, hogy még hosszú évek múltán is tartani tudjuk a kapcsolatot korábbi növendékeinkkel, így most is könnyedén elértük őket, s amint látjuk, boldogon tértek vissza hozzánk egy estére – árulta el Kovács Andrea igazgató.

Az énekesek között ott volt Jordanov Enikő is, aki jelenleg Budapesten él, ám a koncert hírének hallatán egy pillanatig sem volt számára kérdéses, hogy visszatér városunkba.

- Nagyon fura érzés volt Halasra vonatjegyet venni, újra végigsétálni az utcákon, belépni az épületbe. Nagyon szerettem itt énekelni, ennek az intézménynek komoly szerepe volt abban, hogy végül a zenei pályát választottam. A koncert kapcsán újra találkozhattam régi barátokkal, tanárokkal, remek este volt – mondta Enikő.

További részletek a Halas TV Kultúrkép magazinjának egy későbbi adásában.