Ancsi és Anna a legjobbak közt

Egyre kevesebb hely kiadó az V. Pont Karaokeverseny végső nyolcas mezőnyében. Rapavi Rebeka, Bata Viola és Gritto Róbert mellett a mai adásban újabb két énekes neve vált ismertté.

Tolnai Ancsit az évad legnagyobb visszatérőjének nevezhetjük. 2009-ben megosztott első helyen végzett, rá egy évre pedig ezüstérmes lett. Most mégis úgy döntött, ismét közönség és zsűri elé áll.

- Rossz érzés volt az elmúlt két évben úgy itt lenni a stúdióban, hogy nem énekeltem, csupán ismerőseimnek drukkoltam. Szeretném megmutatni, mennyit változtam, fejlődtem az elmúlt időszakban, és persze örülnék, ha a zsűri elmondaná tanácsait a hangomról – mondta a versenyen Ancsi.

Az ítészek véleménye egybehangzóan az volt, hogy Ancsi már kész előadó, produkciójával bárhol megállná a helyét.

{phocadownload view=youtube|url=http://www.youtube.com/watch?v=WfaiO48_4mU&feature=youtu.be}

Bánfi Annamária hangját eddig leginkább csak a fürdőszobában merte kiengedni, azonban néhány hónapja úgy döntött, ahol csak tud, színpadra áll, hátha előbb-utóbb felfedezi valaki. Ezért jött el az idei karaokeversenyre is. A stúdióba érkezve pillanatok alatt mosolyt csalt a nézők és a zsűri arcára is.

- Igyekszem a dalválasztás mellett a külső megjelenésemre is ügyelni. Azért húztam most kalapot és csillogó ékszereket, mert ezek illettek a hangulatomhoz, meg ehhez a vidám slágerhez, ami az egyik kedvenc dalom – mesélte Anna a Ready or Not című dal eléneklését követően.

A szakmai zsűri szerint jól látható, hogy a Vári Szabó Szakközépiskolában tanuló lánytól a színészkedés sem áll távol, hiszen a színpadi produkciójában szinte mindent lereagált a dal szövegéből.

{phocadownload view=youtube|url=http://www.youtube.com/watch?v=uug-oocRl0I&feature=youtu.be}

Jövő pénteken elmarad a Pont adása, így legközelebb két hét múlva izgulhatnak kedvenceikért a nézők.

Szöveg: Szőri Attila
Fotó: Pozsgai Ákos

Még több cikk

Dallista február 16.

Dallista február 16.

Dallista február 9.

Dallista február 9.

Friss dallista

Friss dallista