Badárságokat beszél...
Kultúra

Badárságokat beszél...

A közösségi élményt ma már biztosíthatja egy jó stand-up előadás, vagy akár egy izgalmas film moziban történő megtekintése a barátokkal. Miért ne valósulhatna meg mindez egyszerre? Főleg, hogy az előadó és a főszereplő is ugyanaz a személy, történetesen Badár Sándor. Aki barátaival létrehozott egy kiváló filmet a Bamako Rally-n átélt élményeikről, Afrikáról, ahogy ők látták…

 
Az est első részében stand-up előadás lesz, melyben hallhatják a soha le nem írt történetek kulisszatitkait, illetve ami a filmből kimaradt, még mielőtt a nézők látták volna!

Ki ne lenne kíváncsi egy two in one STANDUP-MOZI élményre?

Ne maradjon ki! Hívja el a barátait is!

Az est második részében filmvetítés várja a közönséget!

MAGYAROK MENNI BAMAKO BADÁR SÁNDOR Önálló estje és filmvetítése

Két őrült magyar - Badár Sándor és Kőváry Barna - elhatározza, hogy elindul egy őrült magyar rallyn a "Bamako"-n. Egyikük sem járt még Afrikában, nem beszélnek nyelveket, de bíznak a furfangos magyarok utazási szokásaiban, abban, hogy eddig is mindig élve értek haza. Ők sem számítanak rá, hogy - miközben egy összetett, nagyon kemény versenyen vesznek részt - egy izgalmas és színes filmet hoznak létre. Bőven van benne látvány, körömrágós percek, borzasztó fáradtság, na és a tárt karokkal váró Afrika.
Kultúrák és népek egymásra hatása Badár Sándor filmjében - Pataki Ádám operatőr kiváló tolmácsolásában.

A vetítés előtt Badár Sándor mesél kalandos történetekről, amelyek a filmből kimaradtak, megható pillanatokról, az útról, ahogyan Ők látták Afrikát...

Mindez május 11-én vasárnap délután 17 órakor a Közösségek Házában. Jegyek ára elővételben: 2000 Ft a helyszínen 2500 Ft.