Boldog szülinapot, T-Band! (galériával)
Kultúra

Boldog szülinapot, T-Band! (galériával)

Hatalmas bulival ünnepelte a tizedik születésnapját a T-Band. A Freedom Music Club teljesen megtelt a partira, ahol az ünnepelten kívül még két zenekar, a Schanka & Schuldi-Gang, valamint a Blues Boots állt színpadra. 

Minden adva volt egy emlékezetes estéhez. A Freedom Music Club miliője, három remek zenekar és egy születésnapi alkalom mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy hatalmas buli legyen szombaton este. A T-Band ünnepelte a tizedik születésnapját, ahová a közönségén kívül zenészbarátaikat is meghívták. Elsőként a Schanka & Schuldi-Gang állt színpadra. A Németországban élő, ám Kiskunhalashoz ezer szállal kötődő Fráter Sanka adta elő saját szerzeményeit, kiváló muzsikusok társaságában. A dalok ütősek voltak, szövegei elgondolkodtatóak, jó volt őket hallgatni.

A Blues Boots már többször bebizonyította, hogy hiba volna őket iskolai zenekarként aposztrofálni, még ha a gyökerek a Fazekas Mihály Általános Iskolához kötik őket. Táncolható slágereket hoztak el erre a születésnapi partira,  rövid időn belül többen inkább a színpad előtt ropták és e közben hallgatták az együttes. Kedves gesztus volt a részükről, hogy pezsgővel köszöntötték az ünnepelt zenekar vezetőjét, Nánai Ádámot.

Fél tizenkettő után állt színpadra a szülinapos zenekar. A Nánai Ádám ének, gitár; Vezendi Gábor ének, basszusgitár; Vígh Joe dob, Nánai Csaba billentyűk, vokál; Tihanyi Sándor szájharmónika alkotta csapat belecsapott a húrokba. Egy Ákos-Bonanza blokkal nyitottak, és a közönség komolyan vette, hogy Induljon a banzáj. Pillanatokon belül hatalmas buli kerekedett, ahogy egy születésnapon dukál is. Közel félszáz dallal készültek a fiúk, akikhez több vendégfellépő is csatlakozott.  Boldog szülinapot, T-Band!