Bulival indult a nyár Halason (galéria)
Kultúra

Bulival indult a nyár Halason (galéria)

A nap folyamán többezer érdeklődő látogatott ki a Bethlen Gábor térre, az idei Nyárindító Főtérparty alkalmából. Gasztronómiai különlegességek, sztárfellépők, zenekarok és helyi tehetségek színesítették a programokat.

Mint arról korábbi cikkeinkben is beszámoltunk már, a 2018-as Nyárindító Főtérparty már a déli órákban megkezdődött Halas belvárosában, hiszen ellátogattak hozzánk a Food Truck Show legízletesebb ételeit kínáló büfékocsijai. A gyermekeket ingyenes ugrálóvár és a Söprögető nevű ügyességi játék várta, e közben pedig zajlottak a színpadi programok.

A koncertek sorát a VII. Pont Karaokeverseny győztese, Oláh Maja nyitotta meg, aki kedvenc slágereit énekelte el. Őt a szegedi Eklektik zenear követte, akik pillanatok alatt felpörgették a hangulatot Halas belvárosában, dallamos feldolgozásaikkal.

A budapesti Sexnuggets tagjai este fél kilenckor csaptak a húrok közé. Dobosuk, Mátó Gergő kiskunhalasi, így számára még inkább nagy jelentőséggel bírt a főtéri fellépés.

Nem maradhat el egyetlen nyárindító buliról sem a fényfestés. Ezúttal is színes motívumok borították a Bethlen Gábor tér épületeit.

Az est egyik sztárfellépője az Irigy Hónaljmirigy csapata volt. Az utóbbi évek legismertebb slágereit hozták magukkal, természetesen a tőlük megszokott humoros köntösbe burkolva. Az emberek kacagtak, tapsoltak, a egy szóval, remek volt a hangulat a koncert ideje alatt.

Az éjszaka a DJ-kről szólt. 23 óra előtt nem sokkal Dévényi Tibi bácsi állt a lemezjátszók mögé, aki több évtizede tartó, töretlen sikerrel övezett pályafutása összefoglalásaként a 70-es, 80-as és 90-es évek ismert dalaiból szemezgetett repertoárjában.

A bulit DJ Sentinel zárta, aki igazi bulidalokkal lepte meg a halasi közönséget. Az eseményről további részleteket mutatunk meg a Halas TV hétfői Híradójában, valamint csütörtökön, a Kultúképben.

Még több cikk

Átjárók

Átjárók