Charlie a zenekarával lép színpadra a Szabadságkoncerten
Kultúra

Charlie a zenekarával lép színpadra a Szabadságkoncerten

Öt év után ad ismét élő koncertet Kiskunhalason Horváth Charlie. Az Olympia, a Generál, a Tátrai Band frontembere, aki 1994 óta több sikeres szólólemezt is kiadott, zenekarával szombaton 15 órától áll majd színpadra a Szabadságkoncert keretében.

Többen kérdezték tőlünk, hogy a szombat délután, Horváth Charlie egyedül vagy a zenekarával áll-e színpadra. Az élő koncertet kedvelőknek lehet különösen jó hír, hogy a Liszt-díjas énekessel jönnek majd a kiváló muzsikusok is. A 15 órakor kezdődő műsorban zseniális zenészek működnek közre, a gitáros László Attila, a basszusgitáros Lattmann Béla, a dobos Póta András, a billentyűs Halász János és a szaxofonos Csiszár Péter. Charlie két évvel ezelőtt ünnepelte 70. születésnapját, rendszeresen koncertezik és fellépései mindig nagy sikert aratnak.

A kiskunhalasi Szabadságkoncert megvalósítására a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány, valamint a 30 éve szabadon Emlékbizottság jóvoltából Kiskunhalas Város Önkormányzata 9.938.335 forintot nyert.

Archív fotó: Anda Péter

Még több cikk

Vasárnapi dallista

Vasárnapi dallista

Vasárnapi dallista

Vasárnapi dallista

Új-Hunnia 2039

Új-Hunnia 2039