Egy este alatt négy nyelven énekelt
Kultúra

Egy este alatt négy nyelven énekelt

A kiskunhalasi Szűcs Nagy Liza 2017-ben megnyerte a Halas Televízió IX. Pont Karaokeversenyét. A diáklány fődíja az volt, hogy elkészíthette profi stúdiókörülmények között élete első saját lemezét. Ennek a hanghordozónak a dalai csendültek fel Liza lemezbemutató koncertjén a Közösségek Házában, az elmúlt hétvégén.

A koncerten nyolc olyan sláger hangzott el, amelyek egytől-egyig valamiért közel állnak Szűcs Nagy Liza szívéhez.

- A lemezre csupa olyan dal került, amiket nagyon szeretek. Mindhez kötődik egy érzés, egy élmény, egy saját történet. Olyan sláger is fel fog csendülni, aminek picit belenyúltam a szövegébe, hogy még inkább az enyém legyen a mondanivalója. Büszke vagyok, hogy ilyen sokan eljöttek a koncertemre, szeretném mindazokat az érzéseket átadni a hallgatóságnak, amik bennem vannak már egy ideje- mondta el az est főszereplője.

Mivel a bibós diáklány több idegen nyelven is tanul, nem volt kérdéses számára, hogy a magyar dalok mellett több külföldi sláger is bekerül a repertoárba. Liza a hétvégi koncert során énekelt még angolul, olaszul és koreaiul is.

A fináléban egy igazi örömzenélésre került sor. Az énekeslány mellett Csorvási Zoltán, Kovács Sándor és Szőke János állt közönség elé egy közös produkció erejéig.

fotók: Anda Péter